A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rákosnak hazudta magát, hogy megrendezhesse álomesküvőjét


Halálos betegnek tette magát egy nő, hogy pénzhez jusson, de lebukott.


8500 fontot (3 400 000 ezer forint) csalt ki barátaiból és jólelkű adományozóktól egy brit nő halálos rákbetegségére hivatkozva, csak hogy megrendezhesse álomesküvőjét.

Barátai szerint a 29 éves Toni Standen az Oscar-díjat is megkaphatta volna alakításáért, amely során halálos áttétekkel küzdő rákbetegnek tetette magát, akinek szinte már csak napjai vannak hátra. A menyasszony a Facebookon posztolta ki „rettenetes tragédiáját”, arra kérve mindenkit, hogy segítsenek abban, hogy halála előtt megadathasson neki az a lehetőség, hogy összeházasodik vőlegényével.

Az elképesztő poszt utána barátai és ismerősei három és fél milliónyi forintnyi fontot gyűjtöttek össze a szélhámos nőnek, aki még a fejét is képes volt kopaszra borotválni, hogy fokozza a hatást, sőt, nem röstellte valóban súlyos rákbetegségtől szenvedő édesapjával támogattatni magát a folyosón, csak hogy még inkább hiteles legyen ismerősei előtt. A friss házasok az elképesztő módon kicsalt pénz nagy részét európai nászútra költötték – írja a Metro.

A nő az év elején újabb poszttal lepte meg ismerőseit, azt állítva, koronavírus-fertőzést kapott, amivel azonban komoly gyanút ébresztett állítólagos rákbetegségével kapcsolatban. Majd, mindezt megkoronázandó, februárban saját halálhírét is közzétette a közösségi oldalon, amivel végképp elárulta magát.

Standen most valószínűleg börtönbüntetésre számíthat, miután a bíróság előtt csalás vétkében is bűnösnek vallotta magát.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések