A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megható pillanatok: Michael Schumacher így ültette először a volán elé fiát, Mick Schumachert – videó


A Haas szerda délelőtt hozta nyilvánosságra, hogy a Forma-1 2021-es szezonjában az orosz Mazepin mellett Mick Schumacher, a legendás versenyző, hét éve súlyos balesetet szenvedett pilóta, Michael Schumacher fia lesz a másik versenyző.


Mick Schumacher és a Haas istálló is nagyon elégedett volt a szerződés megkötése után. Mick elmondta, nagyon hálás a szüleinek, hogy eljutott idáig, megvalósíthatja álmait. Éppen 30 esztendeje lesz majd, amikor a hétszeres világbajnok, Michael Schumacher is bemutatkozott a Forma-1-ben.

A Haas részéről Gunther Steiner nyilatkozott, aki megemlítette, hogy az ifjú pilóta megdolgozott ezért a lehetőségért. A Haas nem sokkal később a közösségi oldalán osztott meg egy videót, egy éppen 20 évvel ezelőtt készült felvételt, amikor az édesapa először ülteti volán mögé az akkor egy éves kisfiát, majd egy kart versenyt is végignéznek. Megható felvételek.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések