A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kari Geri megfutamodott és összevissza ír megint: “nem köt szerződést a zavaros hátterű” céggel, de azért kötbért fizettet velük


Megint nem lehet követni Kamu Gerit, olyan tempót diktál. Újabb Facebook-posztjában kijelenti, hogy nem köt szerződét Leisztingerékkel, ám kötbért fizetni fognak. Ez most teljesen hülye, vagy teljesen hülyének néz mindenkit…


A BKV nem köt buszbérleti szerződést a zavaros hátterű céggel, a BKV felszólítása nyomán a cég még kötbért is fizet a fővárosi vállalatnak.

Az elrendelt vizsgálatok azt állapították meg, hogy a közbeszerzés során minden a jogszabályoknak megfelelően történt, a nyílt eljárásban a legolcsóbb ajánlat győzött, az Orbán-kormány törvénymódosítása miatt az offshore-háttér nem lehetett kizáró indok. Ezzel együtt is arra utasítottam a fővárosi cégeket, hogy offshore cégeket a közbeszerzésekből zárjanak ki, a konkrét ügyben pedig úgy helyes, hogy a BKV nem szerződik ilyen vállalkozással.

Van azonban valami, ami talán ennél is fontosabb. Az én csapatomnak csak megvesztegethetetlen, makulátlan emberek lehetnek a tagjai. Nem tisztem megítélni, hogy Tüttő Kata főpolgármester-helyettes asszony milyen kapcsolatban áll gyermekei apjával. De azt tudom, hogy sem ebben az ügyben, sem más ügyben soha nem képviselt és nem fog képviselni más érdeket, csakis a városét, a budapestiekét. Ő az egyik legegyenesebb, legtisztességesebb, Budapest ügyeiért legelkötelezettebb ember, akit ismerek. Tűzbe teszem érte a kezem!

– írja a bejegyzésében.


Wintermantel Zsolt reagált a hülyeségeire:


Karácsony Gergely vagy szándékosan ködösít, vagy teljességgel fogalma sincs mi történik a Fővárosban.

Azt írja, “a BKV nem köt buszbérleti szerződést a zavaros hátterű céggel”. Nos a BKV október végén már aláírta a szerződést, a cégnek vasárnap már le kellett volna szállítani a buszokat, melyeknek már a budapesti utasokat kellene szállítania. De a buszok sehol!

Főpolgármester úr így folytatja: “a BKV felszólítása nyomán a cég még kötbért is fizet”. Nos hogy fizet kötbért a cég, ha nincs szerződés, amiben rögzítették a kötbér kötelezettséget?

Egy mondatban valótlanság és butaság.

Lehet kéne még néhány tanácsadó!

Karácsony Gergely vagy szándékosan ködösít, vagy teljességgel fogalma sincs mi történik a Fővárosban. Azt írja, "a BKV...

Közzétette: Wintermantel Zsolt – 2020. december 2., szerda


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések