A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Három volt amerikai elnök is nyilvánosan adatná be magának a koronavírus elleni vakcinát


Barack Obama, George W. Bush és Bill Clinton volt elnökök önkéntesen beleegyeznek, hogy felvétel készüljön arról, ahogyan beadják nekik a Covid-19 elleni oltóanyagot, ezzel elősegítve a közvélemény bizalmát a vakcina biztonságával kapcsolatban, amint az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala engedélyezi a vakcinát.


A három legutóbbi elnök azt reméli, hogy a biztonság és a hatékonyság iránti bizalom ösztönzésére irányuló figyelemfelkeltő kampány erőteljes üzenet lehet, mivel az amerikai közegészségügyi tisztviselők próbálják meggyőzni a lakosságot az oltás beadatásáról.

„Néhány hete Bush elnök felkért, hogy szóljak dr. Faucinak és dr. Birxnak, hogy amikor itt az ideje, mindent meg akar tenni, hogy ösztönözze polgártársait arra, hogy beoltsák magukat” – mondta Freddy Ford, George Bush személyzeti főnöke.

Bush mellett Bill Clinton volt elnök is azt mondta, amint lehetséges, ő is beoltatná magát a közegészségügyi tisztviselők által meghatározott prioritások alapján, mindezt pedig hajlandó egy nyilvános környezetben tenni, ha az másokat arra késztet, hogy ők is tegyék ugyanezt.

Barack Obama szintén arról nyilatkozott, hogy amint Anthony Fauci azt mondja neki, az oltás biztonságos, beadatja magának is, amint a kevésbé veszélyeztetett emberek számára is elkészül. A volt elnök is felvetette az ötletet, miszerint a tv-ben adatná be a vakcinát, vagy legalábbis megkérné, hogy filmezzék le közben, hogy az emberek lássák, megbízik a tudományban.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések