Hirdessen itt

Gyurcsány a szeretetről hazudozott a parlamentben, Kövér László is a fejét fogta – Videó


A mostani ülésszakban az utolsó hozzászólása valószínűleg – mondta Gyurcsány Ferenc a Parlamentben hétfőn, és amit ezután előadott, amellett nehéz elmenni.


Orbán Viktor felszólalása után Gyurcsány felejthetetlen perceket szerzett, 4 alkalommal esett le a mikrofonja a hadonászás közben:



Aztán a napirend előtt is felszólalt az ellenzék vezére:

Karácsonyra – mármint az ünnepre – tekintettel a szeretet hangján szólt és ez a stílus az Országgyűlésben mostanában meglehetősen ritka vendég.

Gyurcsány Ferenc a furcsa, barátkozós, érzelmes beszédében ugyanis arról kezdett beszélni, hogy jön a karácsony, és bár nem a vitákat akarja feloldani közte és a kormánypártiak között, de talán változtatni kellene a párbeszéd stílusán. Gyurcsány szerint ugyanis néha indokolatlanul bántják meg egymást emberi mivoltukban a politikusok, mert bár neki magának, Gyurcsány Ferencnek is sok vitája van a kormánypártiakkal, de nem magánemberként, hanem politikusként. Már csak azért sincsenek ilyen jellegű vitái az ellenoldal képviselőivel, mert nem tudja, milyenek is ők magánemberként. A kormánypártiaknak és az ellenzékieknek is lámpással kell keresniük a másik oldalról olyan embert, akivel magánemberként beszélgetni tud.

Gyurcsány szerint nagyon sokféleképpen lehet boldogan élni, és nekik itt a parlamentben a közügyekkel kéne foglalkozniuk, nem azzal, hogyan éljenek az emberek.

Aztán mindenkinek kellemes karácsonyt kívánt, meg azt, hogy töltsenek el a szeretteikkel pár napot, hogy jövőre kipihenten tudjanak egy “jobb Magyarországot” teremteni. És bocsánatot kért azoktól, akiket emberileg bántott volna meg a kormánypárti oldalról, azt mondta, tudják be a vehemenciájának.

A szokatlan beszédet Kövér László házelnök nem tudta hova tenni, miután Gyurcsány Ferenc befejezte, csak a fejét fogta. A videót érdemes megnézni, nehéz írásban visszaadni a hangulatát:



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések