A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Épp az autója kerekét cserélte egy férfi, amikor egy sofőr a járműnek hajtott Esztergomban: a rendőrség most szemtanúk segítségét kéri


Szemtanúkat keres a rendőrség egy Esztergom külterületén történt baleset kapcsán.


A baleset október 20-án 21 óra 15 perc körül, Esztergom külterületén történt, amikor is az 1117. számú út 1+700 kilométerszelvényében egy Opel Vectra típusú autó ütközött neki a Volkswagen Golf II. típusú kocsinak. A Golf az Esztergom-kertváros irányába haladó forgalmi sávban állt kerékcsere miatt, amikor az Opel belehajtott - a kerékcserét végző férfi súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrség közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendőrség kéri annak az ismeretlen típusú, sárga színű autó férfi vezetőjének és női utasának jelentkezését, akik a baleset előtt megálltak, és felajánlották segítségüket - írják honlapjukon. Várják továbbá mindazok jelentkezését, akik bármilyen információval rendelkeznek a szerencsétlenségről.

Bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111”Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén vagy a 33/510-240-es telefonszámon.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések