A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Donáth őrjöng: Le kell váltanunk a Fideszt, hogy egy igazságos és biztonságos országot építsünk


A momentumos, kommunista lány a Facebookon posztolt.


„Engem az indított el a politikusi pályán, hogy sértette az igazságérzetemet az Orbán-rezsim országrombolása. De azt is tudom, hogy nem a személyes igazságérzetem lesz az igazán fontos, hanem az az értékrend, amelyet közösen meghatározunk, és amely alapján megfontoltan és józanul utasíthatjuk el az igazságtalan rezsimet. A rezsimnek ugyanis nincs igazságeszménye; egyszerre mondja magát kereszténynek és rúg bele az elesettekbe, míg mesésen gazdaggá teszi az arra érdemteleneket; egyszerre állítja, hogy konzervatív, és cselekszik a konzervatív értékekkel ellentétesen.

Az igazságos és emberséges jogállam kérdése igenis húsbavágó probléma Magyarországon, mert az igazságtalan és embertelen fideszes jogrendszer életeket dönt ma nyomorba. Le kell váltanunk a Fideszt, hogy egy igazságos és biztonságos országot építsünk, egy olyan országot ahol a kormány azon dolgozik, hogy minden közösséget és egyént ugyanazok a jogok, lehetőségek és kötelezettségek illessenek meg.”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések