A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bajnokok Ligája – Utolsó hazai meccsét játssza a Fradi: összejöhet-e a bravúr?


Ma utoljára lép pályára idehaza a Ferencváros a Bajnokok Ligájában, méghozzá az eddig 100%-os, ám hiányos FC Barcelona ellen.


A zöld-fehérek a Puskás Arénában fogadják a katalánokat. A csoportküzdelmek nyitófordulójában a Camp Nouban találkozott egymással a két együttes, ahol eleinte – meglepő módon – a Fradi volt közelebb a gólszerzéshez.

Pontosabban el is jutottak a gólig, ám Tokmac lesen volt, ezért érvénytelenítették a találatát. Nem sokkal később pedig Isael rúgott hatalmas kapufát.



A találkozót végül a Barcelona nyerte 5-1-re, a Ferencváros szépítő találatát Ihor Haratin szerezte büntetőből.



A mai meccsen is a Barca a favorit, noha egy meglehetősen felforgatott csapattal érkeztek, amelyből több nagy név is hiányzik: Lionel Messi, Ansu Fati, Sergi Roberto és Samuel Umtiti sem lép pályára. A Fradi pedig győzelemmel hangolódott, hiszen a hétvégi rangadón legyőzte az MTK-t, így már 59 meccs óta veretlenek a Groupama Arénában.

A gránátvörös-kékek már biztosan továbbjutottak a csoportból, a Fradinak viszont még mindig van esélye a harmadik helyre, ami az Európa-ligában való folytatást jelentené, azaz tovább küzdhetnének nemzetközi porondon – ezt a jövő héten a Kijev otthonában akár be is biztosíthatják. De az sem kizárt, hogy képes lesz a bravúrra Szerhij Rebrov együttese, hiszen már a Juventus ellen is bebizonyították, hogy tudnak meglepetést okozni.

A zebrák ellen a vezetést a Fradi szerezte meg, ám nem sokkal később Cristiano Ronaldo egyenlített. Végig jól tartották magukat a zöld-ehérek, aztán jött Morata, aki a 92. percben fejelte a kapuba a labdát, így a Juventus nyerte a találkozót.

A mérkőzés ma 21:00-kor kezdődik a Puskás Arénában.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések