A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Csillag Születiket 14 évesen nyerte meg: László Attilából sármos pasi lett


László Attilát 2011-ben ismerte meg az ország, mutatjuk, hogy néz ki most a 24 éves énekes.


2007. november 3-án tűzte műsorra az RTL Klub csatornája először a Csillag Születik című produkcióját, amely összesen négy évadot élt meg. A tehetségkutató harmadik szériájának köszönhetően ismerte meg az ország az erdélyi énekes fiút, László Attilát.

14 évesen mutatkozott be a verseny válogatójában, ahol olyan átéléssel adta elő Máté Péter Most élsz! című dalát, hogy egyértelmű volt továbbjutása az élő show-ba. Ott egészen a döntőig menetelt, hogy végül meg is nyerje a 2011-es évadot.

A tévés szereplés után fenekestől felfordult az élete, 2012-ben adta ki első albumát, és még ugyanebben az évben megszerezte a magyar állampolgárságot. A középiskola után a Kőbányai Zenestúdió zongora szakán tanult tovább. A mosolygós fiúból 24 éves korára sármos pasi lett, akinek sikere azóta is töretlen, folyamatosan koncertezik a világ minden táján: Erdélyben, Romániában, Szerbiában és Ausztráliában is fellépett már.



Ebből a pörgős lendületből egyedül a koronavírus-járvány miatt kellett visszavennie, ám a karantén alatt sem esett kétségbe, zenekarával online koncerteket tartott: YouTube-csatornája immár több ezer követőt számlál.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen sármos pasi lett László Attilából 23 éves korára.

Sydney-ben is lőtt pár fotót az ausztrál kirándulás emlékére februárban.

Zenekarának tagjaival készítette ezt a csoportképet májusban.

2018-ban készült róla ez a fotó Romániában.

A nyáron Poroszlón lazított, le is fotózta magát SUP-deszkázás közben.

14 évesen a Csillag Születik színpadán és 2020 augusztusában a Fókusz riportjában.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések