Hirdessen itt

Újra ordasat hazudott az Index, mert megtehetik, hiszen nincsen következménye


Az Index szerkesztősége az érintettek megkérdezése előtt ferdített és csúsztatott. Az internetes portál félinformációkat jelentett meg azt sugallva, hogy megkérdőjelezhető az Országos Tisztifőorvos szakmai hozzáértése – áll a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményében, amelyet vasárnap este juttattak el az MTI-hez.


A sajtóközlemény szerint „Elkeserítő látni, hogy az országunkat is sújtó rendkívüli helyzetben egyesek azon fáradoznak, hogy hibát találjanak a járványügyi védekezésben, és indulatokat gerjesztve aláássák az emberek bizalmát.”

Azt írják, a cikkben hivatkozottakkal ellentétben a tisztifőorvosoknak nem szükséges érvényes működési nyilvántartással rendelkezniük.

A hivatkozott cikk eleve ferdít, mert praxisengedélye a háziorvosoknak van. Amiről szó van a cikkben, az a működési nyilvántartás, amit öt évente kell megújítania minden orvosnak, aki önállóan végez egészségügyi tevékenységet. Aki közfeladatot lát el (pl. a tisztifőorvosok, államigazgatási szerveknél dolgozó orvosok), nekik nem szükséges, hogy érvényes működési nyilvántartással rendelkezzenek, mert a közfeladat idejével a működési nyilvántartási ciklus meghosszabbodik


– zárul a közlemény.

Ameddig nem zárjátok be a lapot, vagy nem dugjátok ezeket börtönbe, ne csodálkozzatok ha naponta hazudoznak. Mert megtehetik. Ezeken a közleményeken meg jókat nevetnek…..

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések