A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több tucatnyi kislány holttestével élt együtt az orosz férfi


Halott kislányok holttesteit ásta ki és vitte haza egy orosz férfi, hogy otthon felöltöztesse és kisminkelje őket. Anatoly Moskvin nem kér elnézést a szülőktől, akik szerinte magukra hagyták a kicsket a hidegben.


29 kislány holttestét ásta ki és vitte haza egy orosz férfi, aki az otthonában felöltöztette és kisminkelte a testeket - írja a Bors a Daily Star cikke alapján. Anatoly Moskvint 2014 óta kezelik elmegyógyintézetben, a bíróság múlt héten újabb hat hónappal meghosszabbította a kezelését.

Az 59 éves férfi azzal magyarázta bizarr tettét, hogy szerinte a kislányokat a szüleik magukra hagyták a hidegben, ezért csak jót tett velük, mikor hazavitte a testüket. Moskvin a 3-12 éves lányok holttesteit otthon felöltöztette, majd kisminkelte őket és a mellkasukba zenedobozokat mélyesztett.

Skizofréniával kezelik

A férfi nem hajlandó bocsánatot kérni gyerekek szüleitől, mert szerinte azzal, hogy eltemették a kicsiket elvesztették a felettük gyakorolt jogaikat.

A férfi 77 éves édesanyja azt nyilatkozta, neki fogalma sem volt arról, hogy a fiánál lévő babák holttestek is lehetnek, mert a férfi szerette a nagyméretű babákat.

Moskvint még 2011-ben vették őrizetbe és 44 bűncselekményt el is ismert. 2014-ben azonban elmeállapota miatt nem hozott ítéletet a bíróság az ügyében. Azóta Moskvint elmegyógyintézetben kezelik többek között skizofréniával, kezelését pedig a múlt héten megint meghosszabította a bíróság.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések