A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több száz milliót vesz el Pikó András a józsefvárosiaktól


Hiába van vasárnap, meglehetősen aktív a Facebook-oldalán Józsefváros és Ferencváros országgyűlési képviselője, Kocsis Máté.


Legutóbbi posztjában Pikó András intézkedéseivel kapcsolatban írta meg véleményét:

A gyurcsányista polgármester a járványra hivatkozva egy személyben döntött három adó megemeléséről. A képviselő-testületet kikerülte, és természetesen hazudott akkor is, amikor társadalmi egyeztetést ígért a fontos döntések előtt.

Amint vége lesz a veszélyhelyzetnek, a helyi jobboldal kezdeményezni fogja a szégyentelen döntés visszavonását!

💰💵 Több százmilliót vesz el megint Pikó András a kerületiektől! A gyurcsányista polgármester a járványra hivatkozva...

Közzétette: Kocsis Máté – 2020. november 22., vasárnap


A bejegyzéssel együtt a kerület egykori polgármestere egy cikket is megosztott, amelyben az szerepel, hogy „a rendkívüli jogrendet adóemelésre használja Pikó András”. A hirnyolc.hu szerint a jelenlegi józsefvárosi polgármester egy személyben döntött arról november 19-én, hogy megemeli a kommunális adót, az építményadót és a telekadót, amivel 170 millió forintnyi terhet ró a józsefvárosiakra.

Kocsis néhány órával korábban egy Soros Györgyről szóló archív videót is közzétett, ebben a bejegyzésben a dollármilliárdos mellett a baloldali politikusokról is megemlékezik: „szörnyű, hogy a baloldali politikusok egy spekuláns piszkos pénzéért bármikor készek arra, hogy elárulják Magyarországot”.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések