A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szörnyű baleset: halálra gázoltak egy gyalogost Nyíregyházán, a rendőrség szemtanúk segítségét kéri


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.


Az eddigi adatok szerint 2020. november 7-én 19 óra 46 perckor Nyíregyházán, a László utcán gázolt el egy gyalogost, egy Mazda típusú személygépkocsival közlekedő járművezető. A külső forgalmi sávban a Hunyadi út irányából, a Szegfű utca irányába közlekedő személygépkocsi vezetője feltehetően későn észlelte az úttesten, nem a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen haladó gyalogost, és a fékezés ellenére elgázolta. A baleset következtében a gyalogosan közlekedő nő a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség keresi azokat az állampolgárokat, akik szemtanúi voltak a balesetnek, és bekövetkezésének körülményeiről információval rendelkeznek.

Bejelentést a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelenség megőrzése mellett a nap 24 órájában a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán is lehet tenni.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések