A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szikora Róbert: „Ez a világjárvány Isten büntetése”


Szikora Róbert szerint a koronavírus-járvány nem a véletlen műve.


Az énekes úgy gondolja, ezekben a nehéz időkben fontos, hogy rátaláljunk Istenre. A kevesebb fellépés miatt többet foglalkozik a lélek kérdéseivel. Keresztény ember lévén, hisz abban, hogy minden okkal történik.

„A böjt nem véletlenül van, felkészít minket egy nagyobb eseményre. Ez a világjárvány Isten büntetése, mert olyan dolgokat szeretnénk természetesként bevezetni, amelyek nem azok. A világot átjárja az abnormalitás” – mondta az R-Go énekese.

Nagyon fontosnak tartja, hogy viseljük a maszkot, fertőtlenítsük a kezünket, emellett vigyázzunk a lelki egészségünkre. Az énekes a koronavírus-járvány idején is gyakran jár templomba – írja a Bors.

„Nem változott semmi, a templomba járási szokásaimmal kapcsolatban, ismerek Budán egy helyet,a hová akkor is mindennap el tudok menni misére, amikor az egész világ zárva van. Nem szabadna bezárni a templomokat, főleg most,a mikor az embereknek a legnagyobb szüksége van Istenre. Az istenszeretőknek minden a javára válik” – folytatta.

Bár az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus felkérte, hogy legyen az egyik nagykövete, az eseményt elhalasztották, egy évvel később rendezik meg a koronavírus-járvány miatt.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések