Hirdessen itt

Sokkoló bejelentés, ezért távozhatott Horváth Tamás a Dancing with the Starsból


Az énekes hirtelen távozása még táncpartnerét, Sipos Viktóriát is sokkolta.


Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a Facebook-oldalán jelentette be Horváth Tomi, hogy mentővel kellett kórházba szállítani a próbáról. A posztjában azt írta: Tudom, sokan várjátok a ma esti adást, én azonban most nem táncolok. A szerdai próbán elájultam, mentő vitt el fejsérüléssel, jelenleg is itthon fekszem… Sok sikert kívánok a táncosoknak, és a stábnak!„ – írta bejegyzésében a Dancing with the Stars című műsor szereplője.

A Bors információi szerint a hír Vikit is letaglózta.

„A műsor elején nagyon szomorú voltam – visszatekintve a Tomival töltött hónapjainkat –, összeszorult a szívem, hogy ennek vége van. Nyilván csalódott is vagyok, hogy nem versenyben estünk ki. Sok negatív érzés van bennem, ami szerintem teljesen normális – mondta szombat este, a verseny utáni percekben Sipos Viktória, majd egy keserű mosollyal az arcán hozzátette: Csak annyit tudok mondani, hogy mielőbbi gyógyulást kívánok Tominak.”


Amikor a táncosnőtől megkérdezték, mikor tudta meg, hogy az énekes a szombati adás kihagyása után sem vesz részt a versenyben, meglepő választ adott

Az adás előtt, a posztjából tudtam meg, hogy nincs visszaút. Azt reméltem, hogy a mára tervezett produkcióval folytathatjuk a jövő héten, hiszen készen állt a díszletünk, a jelmezek, és több táncos is fellépett volna velünk. Leforrázott a hír, reméltem, hogy jövő héten folytathatjuk a versenyt – kesergett.

A profi táncos csalódottsága érthető. Négy hónapja éjt nappallá téve dolgozott Tamással. Heti hat próbanapon át gyakorolták a lépéseket, rengeteg energiát fektettek a produkciójukba, annyit talán megérdemelt volna, hogy a zenész felhívja telefonon, vagy neki küld külön egy üzenetet, hogy „bocs, ennyi volt”. De Horváth Tamásnak erre sem telt, ahogy az elköszönő posztjában sem vette a fáradtságot, hogy megköszönje táncpartnerének a közös munkát.

Sipos Viktóriát a lap arról is megkérdezte, hogy – ha már ilyen méltatlan módon hagyta abba Tamás a versenyt – mégis igazak a pletykák, miszerint a felesége, aki egyben a menedzsere, féltékenysége miatt szállt ki a versenyből?

„Úgy fogalmaznék, hogy mi a Tomival nagyon jó kapcsolatban voltunk a legelején, a legvégén kicsit elment a dolog kommunikáció terén, de nagyon jó barátságot építettünk fel. De ő is stabil párkapcsolatban él, és én is. Igazából nem emiatt ment el a dolog” – mondta.


A kulisszák mögött ennél sokkal kevésbé óvatosan fogalmaznak

„Már a múlt héten pedzegette Tomi, hogy kiszáll a versenyből, mert a felesége és a táncpartnere között feszült a hangulat, és nem Sipos Viki miatt” – mondta a Borsnak egy informátor.

„Ezen a szinten ilyen amatőr módon viselkedni, ritkaságszámba megy, de hát Tomiék biztosan tudják, mit csinálnak. Mindenesetre nem ezt érdemelte Viki és a stáb sem, hogy egészségi állapotra való hivatkozással, és egy ilyen béna poszttal lépjen le. A sérülését persze mindenki elhiszi és nagyon sajnálja, gyógyulást kíván neki, de ezt nem így kellett volna intézni” – tette hozzá a bennfentes.


Ha már Facebook-poszt: Horváth Tamásnak, mint minden versenyzőnek szerződése van a TV2-vel, ebben nagyon világosan lefektették a szabályokat. A Bors úgy tudja, hogy Tamás a szombat esti műsor kezdése előtt, vagyis este nyolc előtt nem posztolhatta volna ki, hogy kiszáll, a távolmaradását ugyanis élő adásban tervezték nyilvánosságra hoz­ni.

Hogy lesznek-e az ügyben jogi lépések, arról még nincs hivatalos információ.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések