A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pucéran döntött rekordot az Oscar-jelölt ausztrál színésznő


Meztelenségével döntött rekordot Robbie Margot ausztrál színésznő, aki mint az eddigiekben, legújabb filmjében is ledobta a textilt.


Biztosra ment Margot Robbie ausztrál színésznő, miután legújabb filmjében is ledobta a textilt. A 30 éves színésznő új filmje a Dreamland thrillere a napokban felkerült az internetre, amelyre a rajongók azonnal rávetették magukat. A siker főként annak köszönhető, hogy a Margot ismét bevállalt pucér jeleneteket.

Ezzel a filmmel rekordot döntött a bevállalós színésznő. Az egyik internetes filmes oldal újságírója ugyanis összeszámolta, hogy a kétszeres Oscar-jelölt sztár a filmjei 55,6 százalékában fehérneműre vagy bikinire vetkőzik, illetve meztelenül látható. Ezt egyik hollywoodi színésznő sem mondhatja el magáról, pedig vannak olyanok, akik már ötször annyi filmben szerepeltek, mint Margot – írja a Ripost.


Robbie megmutatta már magát alulöltözötten a Ragadozó madarakban, az Öngyilkos osztagban, a Z, mint Zakariásban, a Botrányban, az I.C.U.-ban, valamint az Időről időre, A Wall Street farkasa és a Focus című filmekben. Ebben a két utóbbiban anyaszült meztelenül is láthattuk.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések