A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Project Syndicate: “Orbán Viktor miniszterelnök véleménycikke nem felel meg a sztenderdjeinknek”


„Európa nem hódolhat be a Soros-hálózatnak" címmel tett közzé cikket Orbán Viktor saját hivatali oldalán, amit a Facebookon is közzétett.


A HVG megkérdezte igaz-e, hogy letiltották a cikket, mert a HVG nem hitte el Orbán Viktornak, szerintük nem támasztotta alá az állítását bizonyítékokkal.

Ezt a választ kapta a HVG:

Válaszukban azt írták, bár gyakran hoznak le államfői és kormányfői véleményeket is, a magyar miniszterelnök cikke nem felelt meg az általuk elvárt követelményeknek.

„Mint az elmúlt 25 év gazdasági, politikai és társadalmi véleménycikkeinek és elemzéseinek vezető forrása, a Project Syndicate rendszeresen publikál kiemelkedő tudósokat, üzleti vezetőket, civil aktivistákat, politikai vezetőket és döntéshozókat a világ minden tájáról, köztük számos államfőt és kormányfőt is.

Amikor arról döntünk, hogy elfogadunk-e kéretlen beadványokat, az elsődleges kötelezettségünk, hogy a nyilvános vitát előmozdítsuk. Ez esetben arra a következtetésre jutottunk, hogy Orbán Viktor miniszterelnök véleménycikke nem felel meg a sztenderdjeinknek"

– írták a hvg.hu-nak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések