Hirdessen itt

Patrióta megközelítés nélkül nem lehetünk sikeresek


Patrióta, a nemzeti érdekeket és értékeket a középpontba helyező megközelítés nélkül nem lehetünk sikeresek - közölte Novák Katalin.


A családokért felelős tárca nélküli miniszter pénteken a Facebook-oldalán a következőkről számolt be.

Novák Katalin elmondta, hogy a Mathias Corvinus Collegium és a Danube Institute meghívására részt vett Patriotic Talks elnevezésű online nemzetközi konferencián.

„Elmondtam, hogy számomra a hazaszeretet a kultúránk, a hagyományaink és a keresztény értékeink mindennapi tiszteletét jelenti” – írta.

A miniszter úgy fogalmazott: „törődünk honfitársainkkal, és egyéni céljaink megvalósításakor a közösségi érdekeket is szem előtt tartjuk”.

Kiemelte, „patrióta, a nemzeti érdekeket és értékeket a középpontba helyező megközelítés nélkül nem lehetünk sikeresek”. Magyarország a patrióta gazdaságpolitikának köszönhetően az elmúlt években jelentős gazdasági sikereket ért el, a belső erőforrásokra támaszkodó családpolitika pedig nemzetközi ismertségre és elismertségre tett szert – tette hozzá.

Novák Katalin kitért arra is, hogy a patriotizmusnak ma mégis sokan negatív jelentést tulajdonítanak, mert „az uralkodó nyugati liberális gondolkodás a nemzeti tradíciók, értékek meghaladásában, a +nemzetiről+ a +nemzetközire+ történő felváltásában hisz”.

A Mathias Corvinus Collegium és a Danube Institute meghívására részt vettem a Patriotic Talks online nemzetközi...

Közzétette: Novák Katalin – 2020. november 27., péntek


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések