A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orbán Viktor nem kormányoz, csak alibizik – mondja a hazaáruló FeGyőr


A Momentum vezére ismét a Facebookon akadt ki.


Bejegyzését így kezdi:

Ma, 51 nappal később először lépte át a 100-at a napi elhunytak száma. Napi 100 halott. Napi 100 ismerős, barát, családtag. Elképesztő szám, talán még nem is érezzük át a valódi súlyát.


Mint ismert, a Momentumos magyargyűlölők már elmondták, hogy ők fogják megteremteni nekünk a modern egészségügyet és minden jó lesz az országban. Sőt, Donáth nevű társa azt is közölte, hogy egy biztonságos és élhető Európát is kiépítenek majd.

Tehát nagy a mellény korunk Lenin-fiúin és lányain…

FeGyőr elmondta még, hogy Orbánéknak valójában soha nem volt semmilyen tervük, és végig valamilyen csodában reménykedtek. Hozzátette a román pártoknak kampányoló pártelnök, hogy

A kormány tagjai felkészülés helyett inkább nyerészkedni szeretnek a járványon: gyanús azeri “üzletembereken” keresztül vásároltattak túlárazott lélegeztetőgépeket, éppen szándékosan döntik be a Budapest Airportot és ezzel rengeteg munkahelyet, hogy utána olcsóbb vételi ajánlatot tehessenek, a válságkezelő gazdasági alapból pedig inkább jut a saját embereiknek, mint a tényleg rászoruló kisvállalkozásoknak.


Mondták már sokszor, hogy legalább a Fidesz tud kormányozni. Ezekben a hónapokban viszont világossá fog válni: ez maximum alibikormányzás, kormányzásnak álcázott kommunikáció. Ami hatástalan egy gyilkos vírussal szemben, és több ezer ember életébe kerülhet.

– fejezte be a magvas gondolatait Fekete-Győr.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések