A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orbán Viktor bejelentette, ingyenes internetet kapnak a digitális oktatás résztvevői


A digitális oktatásban résztvevő családokat támogató intézkedést jelentett be a kormányfő.


Orbán Viktor Facebook oldalán jelentette be, a digitális oktatásban résztvevők ingyenesen vehetik igénybe az internetszolgáltatást otthonukban.

− Amit most aláírtam, ez egy kormányrendelet a digitális oktatással érintett családokat segítő intézkedésekről. Szó szerint azt mondja, hogy: „A helyhez kötött internethozzáférési szolgáltatás harminc napra ingyenesen vehető igénybe a köznevelésben és a szakképzésben nappali rendszerű nevelésoktatásban és szakmai oktatásban elrendelt, tantermen kívüli, digitális munkarendben működő, középfokú iskolával fennálló jogviszonnyal tekintettel.”

Ez magyarul annyit jelent, hogy akik digitális oktatásban vesznek részt és ezért internetet használnak, erre az időszakra ingyen használhatják az internetet. Majd lesz egy vita erről a cégekkel, de most fontos, hogy a családok ezt a segítséget megkapják. A fiatalokat pedig arra kérem, hogy a digitális oktatást ne tekintsék vakációnak, hanem tanuljanak − mondta a videóban a kormányfő.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések