A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ő az új zseni gyerekszínész - Videó!


A bántalmazó mostohaapja gyilkosát alakító kiskamasz nyerte el a legjobb színész díját a hétfői Nemzetközi Emmy-gálán.


Billy Barratt még csak 13 éves, és ő az első kiskorú, aki – a BBC The Responsible Child című drámájában nyújtott alakításáért – elnyerte a Nemzetközi- Emmy díjat. A film olyan sikeresnek bizonyult, hogy elvitte a legjobb film vagy minisorozatnak járó Emmy-díjat is.

A virtuálisan megrendezett díjkiosztógálát a kiskamasz családja körében, otthonról követte figyelemmel. Mikor hirtelen meghallotta a nevét, Billy iszonyatos zavarban érezte magát. „Őrjítő érzés a legfiatalabb győztesnek lenni, és még most sem tudom, mit gondoljak róla. De a tanáraim és a csoporttársaim nagyon örülnek a hírnek, és igen támogatóak és kedvesek velem” – mondta a gyerekszínész a BBC-nek.

A kiskamasz bár már két filmben is szerepelt, úgy érzi, a megrázó dráma forgatása időnként különösen nagy kihívást jelentett számára. „Szerencsére a forgatáson végig velünk volt egy coach, aki támogatott abban, hogy képes legyek kilépni Ray karakteréből, és visszatérni a valós életbe, illetve abban is segített, hogy a forgatásokon újra rá tudjak hangolódni a szerepre” – mesélte Billy Barret.

Az ifjú színész tudatosan készül a színészmesterségre, heti két napon át tanul színjátszást, táncot és éneklést, míg másik három munkanapját az iskolai feladatok töltik ki. Úgy tervezi, hogy később a London Screen Academy-n képzi tovább majd magát, ahol mindent megtanulhat a filmkészítésről. Álma, hogy tehetségét egy akciófilmben és egy vígjátékban is bebizonyíthassa.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések