A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Négy órát fagyoskodott a kisfiú: drogos anyja a jégpályán hagyta


A felelőtlen anya bedrogozva aludt az autójában, amíg kilenc éves kisfia még éjfélkor is a jégpálya szélén fagyoskodva várta


Egy árván maradt 9 éves kisfiút találtak péntek este a texasi Skate Champions korcsolyapályánál. A sportközpont tulajdonosa riasztotta a hatóságokat, miután éjféltájban, záráskor figyelt fel a gyerekre, akitől megtudta, hogy az édesanyját várja, aki valószínűleg elfelejtett érte menni.

A rendőrség átkutatta a környéket, és hamarosan megtalálták Jennifer Moore Frenchmeyert. A nő éppen békésen aludt a kocsijában. Mark Herman rendőrtiszt jelentésében azt írta, hogy véres volt a szeme, amikor felébresztették.

Az anyuka bevallotta, hogy cracket fogyasztott, majd beájult, ezért hagyta fiát magára a fagyos időben. A biztonsági kamerák felvétele alapján négy órát álldogált a korcsolyapálya előtt a fiúcska. A történtek fényében vádat emeltek az anya ellen – írja a CrimeOnline.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések