A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Menekülés közben rendőrt sodort el autójával egy drogdíler Velencén - Videó!


Az olajra lépett férfit néhány kilométerrel odébb megállították, az autójából több mint hat kilogramm kábítószergyanús növényi anyagot foglaltak le a rendőrök.


A gárdonyi férfi egy velencei parkolóban nem állt meg a rendőri jelzésre, hanem gázt adott, és elsodort egy nyomozót, aki emiatt könnyebben megsérült – írták a rendőrségi honlapon.

Az egyik rendőr rálőtt az autó kerekére, de a férfi így is továbbhajtott, végül Nadap és Lovasberény között fogták el. A kerékre leadott lövés nem okozott senkinek sérülést A rendőrség a férfi ellen kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt eljárást indított, és hivatalos személy elleni erőszak miatt értesítette az illetékes ügyészséget.



Őrizetbe vették azt a férfit, akitől a Velencén elfogott díler vehette a kábítószert. A két embernél mintegy százmillió forint értékű marihuánát foglaltak le – közölte a rendőrség csütörtökön a www.police.hu oldalon. A nyomozók még az éjjel Budapest IX. kerületében elfogták azt a szerb férfit is, akitől a megalapozott gyanú szerint a drog származott. 

Az ő lakását átkutatva további 32 kilogramm kábítószergyanús növényi anyagot, csaknem nyolcmillió forintot és két gépkocsit foglaltak le a rendőrök. A rendőrség tájékoztatása szerint a két helyszínen talált marihuána feketepiaci értéke körülbelül százmillió forint. Közölték azt is, hogy mindkét gyanúsítottat kábítószer-kereskedelem elkövetése miatt hallgatták ki, majd vették őrizetbe a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések