A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Meglepő, Tóth Andit védi Szabó Ádám


Az ország legnagyobb házibulijának nyertese az instagramon osztotta ki a fanyalgókat.


Igazi úriemberként védte meg Tóth Andit Szabó Ádám. Az egykori szerelmespár tagjai küzdöttek meg a legjobbnak járó címért a TV2 Sztárban Sztár című szupershowjának döntőjében, ahol Ádám lett az év legsokoldalúbb előadója. Az élő show után többen nekiestek Andinak, amiért állításuk szerint nem gratulált a volt kedvesének.

- Nem elegáns – írta az egyik kommentelő. Tegnap reggel maga Ádám elégelte meg a támadásokat és osztott meg egy videót, ahol egyértelműen látszik, Andi kezet nyújtott neki a bejelentés után.


- Úgy felugrott a Curtis, hogy szerintem pont belógott a kamerába, ezért nem láthatták ezt a pillanatot a nézők. Andi teljesen kulturáltan gratulált nekem, nagyon jól esett, miközben magamban nagyon drukkoltam neki. Nem szeretném, hogy olyanért bántsák, amit nem követett el – mesélte Ádám, aki a siker után új pályán próbálná ki magát.

- Lelkileg és testileg is sokat alakultam, ezért jó lenne új stílusokat felfedezni, illetve a színészetbe is nagyon szívesen belekóstolnék. Hatalmas élmény volt Tóth Gabi mellett Pápai Jocit alakítani vagy egy komoly maszk és jelmez alatt Rag’n’Bone Man-t -mesélte.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések