A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megható történet: kétségbeesett nagybácsinak segítettek a magyar rendőrök


Rendőri felvezetéssel juttatták el a pánikba esett férfi óvodás unokaöccsét.


Kecskeméten, a Mártírok útján járőrözött három helyi rendőr, amikor egy kétségbeesett férfit vettek észre az út szélén, aki nekik integetett.

A rendőrök megálltak, a kétségbeesett sofőr pedig elmondta, hogy unokaöccse egy kiskunfélegyházi óvoda udvarán ismeretlen eredetű gombát evett, amitől rosszul lett. A hatéves gyermeket a kecskeméti kórházba szeretné szállítani, de nem ismerős a városban, így eltévedt.

A fiatal járőrök – Nádas Kitti őrmester, Csepregi Péter törzsőrmester és Kováts Zsolt őrmester – nem haboztak: megkülönböztető fény- és hangjelzés együttes használatával felvezették a kórházhoz az autót, amelyben a beteg kisfiú ült. Beszéltek a gyermekorvossal, majd haladéktalanul felvették a kapcsolatot egy gombaszakértővel is.

Szerencsére szakértői segítséggel kiderült, hogy a gyermek nem mérgező gombát evett, csupán a nyers gomba elfogyasztása okozta a súlyos tüneteket. A nagybácsi levélben köszönte meg a gyors rendőri segítséget – számolt be a rendőrség.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések