A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megerőszakolta a szépségkirálynőt a buliban, őt keresi a rendőrség


Másfél évvel ezelőtt, egy miskoli szórakozóhelyen történt a szörnyű eset. A rendőrség fantomképet közölt.


Mint arról a Bors is beszámolt, Vascsák Kitti szépségkirálynő először beszélt nemrég a nagy nyilvánosság előtt arról, hogy másfél éve erőszak áldozata lett egy miskolci szórakozóhelyen. A támadó ellen most hajtóvadászatot indított a rendőrség, fantomkép is készült. 200 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánlanak fel annak, aki információkat ad az erőszak elkövetőjéről.


A rendelkezésre álló adatok szerint egy miskolci szórakozóhelyen 2019. Április 19-én az éjszakai órákban egy ismeretlen férfi erőszakkal közösült egy bódult állapotban lévő nővel. A beszerzett információk szerint az elkövető egy 18-20 éves, megközelítőleg 180 centiméter magas, fekete hajú, átlagos testalkatú férfi, akiről grafikai rajz készült – olvasható a police.hu-n.

– Nagyon örülök, hogy másfél évnyi harc után végre a hatóság is komolyan veszi a lányom ügyét, és fontos lépésre szánták el magukat ezzel a díjkitűzéssel – mondta el a Blikk-nek Kitti édesanyja, Vascsákné Szkiba Zita. – Egy dolog bánt, hogy a felhívásból nem mindenki számára derül ki egyértelműen, melyik bűncselekményről van szó. Azt is fontos leszögezni, hogy Kitti még kiskorú volt, amikor ezeket a borzalmakat tették vele.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések