A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lekörözte Hollywood menő férfi színészeit Reese Witherspoon


A maga ura lett a Doktori Szöszi színésznője, 3 és fél milliárdot keres egy-egy sorozattal.


Hollywood legjobban fizetett férfi színészeit körözte le Reese Witherspoon. A sztár a kilencvenes évek elején futott be olyan tinifilmekkel mint a Kegyetlen játékok vagy a Gimiboszi, majd 2001-ben a Doktor Szöszi Elle Woodsáért egy világ zárta a szívébe.

A butuska szőke naiva szerepkörét mára kinőtte, ugyanis a 44 éves színésznő Hollywood egyik legmenőbb producere lett és a legnagyobb online szolgáltatóknak készít sorozatokat.

Reese 2017-ben szakított nagyot a Hatalmas kis hazugságok című szériával, két évvel később már 300 millió forintot kapott a folytatás egy-egy részéért.

Közben az Apple TV+-nak is gyártott egy dráma sorozatot Morning show címen, a 10 részért 3,5 milliárd forint ütötte markát.

Ha ez nem lenne elég, a pöttöm szőke sztár tavaly a Kis tüzek mindenütt című anyadrámában bizonyította tehetségét, a Hulu 8 részes minisorozatéért 2,5 milliárd forintot rakott zsebre.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések