Hirdessen itt

Koncertet tervezett halála előtt Benkő László


Tovább terjedt az Omega billentyűsének szervezetében a rák, de Kóbor János az utolsó percig hitt barátja gyógyulásában.


Tegnap reggel feladta a küzdelmet a halálos kórral szembe Benkő László. A 77 éves rocklegenda távozása váratlanul érte a rajongókat, az Omega frontembere, Kóbor János megrendülten emlékezett néhai barátjáról.

– Múlt hétig azt hittük, csak egy rosszabb időszaka van Lacinak, hiszen az utóbbi években mindig kijött a rák szorításából. Pár nappal ezelőtt azonban kórházba kerül és ott a vizsgálatok kimutatták; brutális sebességgel lettek áttétek a szervezetében. Sejtettük, hogy ez lesz a vége, de hinni szerettük volna, hogy innen is feláll, dacára hogy nem volt valószínű, hogy kijön. Amikor utoljára beszéltünk, akkor is azzal volt elfoglalva, mikor jelenik meg az új lemezünk és mikor koncertezhetünk végre – mesélte meghatódva Kóbor.

Benkő hosszú évek óta küzdött a halálos kórral. 2017-ben diagnosztizáltak nála májrákot, ám úgy tűnt egy évvel később minden rendben van, sőt maga a sztár állította: megnyerte a csatát. Sajnos év elején kiderült, tovább kell harcolnia a zenésznek, ugyanis orvosai bőrdaganatot találtak nála.

Lollobrigida segített az elhunyt zenésznek

Sose hallott érdekességeket és titkokat árult el a halála előtti hónapokban a zenész Havas Henriknek, aki Benkő Laci címen könyvet írt a beszélgetéseikből. A kötet holnap jelenik meg a könyvesboltokban, a sztár többek között azt is elárulja, hogyan sietett neki fiatal korábban a legendás olasz díva, Gina Lollobrigida.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések