A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Koltai Róbert címlapon szerepel párjával: Ildikóba 70 fölött szeretett bele


Koltai Róbert és Ildikó között munkakapcsolatból lett barátság, majd szerelem.


Koltai Róbert december közepén ünnepli a 77. születésnapját, érzi magán az idő múlását, hamar elfárad, de ez a színpadon vagy színészi játék közben megszűnik.

Nemcsak azért érzi magát szerencsésnek, mert színészként és rendezőként még mindig aktív, hanem azért is, mert hetven fölött rátalált a szerelem. Párjával, Ildikóval a Hot! magazin címlapján szerepelnek.

Gaál Ildikó rendezőt mindig vonzotta a színház, és miután elsőre nem vették fel a Színművészetire, rendezőasszisztens lett a miskolci színházban. Itt ismerte meg férjét, Mucsi Sándor színészt, akivel két fiuk született, és aki 2006 nyarán hunyt el.

Másfél évvel a férje halála után ismerte meg Koltai Róbertet, és kezdtek el együtt dolgozni. Az évek során a munkakapcsolatból barátság, majd szerelem lett, ugyanakkor a közös munkát is nagyon élvezik mind a mai napig.

- Mára egy négy éve tartó, boldog párkapcsolat és kilenc közös alkotás lett az eredmény: három könyv, egy kisjátékfilm és öt színpadi produkció. És nem utolsósorban az isteni rakott krumpli, amelyet szerinte én tudok a legjobban elkészíteni neki - mesélte a hetilapnak a bájos, mosolygós nő.

Koltai Róbert szerint jó helyen, jó időben találkoztak, és azt is bevallotta, hogy számára Ildikó a tökéletes társ, akivel mindenben számíthatnak egymásra.

Megjelent a legújabb HOT!🔥magazin, rengeteg hírességgel, érdekes történetekkel! Nem érdemes kihagyni! A címlapunkon: –...

Közzétette: HOT! Magazin – 2020. november 4., szerda


- Ildi néhány éve megözvegyült, nekem pedig akkor ért véget egy kapcsolatom. Szeretetteljes párkapcsolat lett köztünk. Ebből is látszik, hogy soha nem késő újrakezdeni. Nem tervezünk esküvőt, most nagyon jól vagyunk.  

- A közös munka az összeköltözésünk után sem állt meg, hiszen most jelenik meg a harmadik közös könyvünk. Az én történeteim, de Ildi írja és korrektúrázza őket - osztotta meg a lap olvasóival a Jászai Mari-díjas színész

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések