A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kemény küzdelem volt, Mike Tyson és Roy Jones Jr. csatája, ez az eredmény


Az ökölvívó-mérkőzés döntetlennel zárult, az 54 éves Mike Tyson és a nála három évvel fiatalabb Roy Jones Jr. között.

A két veterán amerikai bokszlegenda nyolcmenetes (egy-egy felvonás kétperces volt) csatája után a háromfős zsűri nem hirdetett győztest.

A két korábbi nehézsúlyú világbajnok nem hivatalos összecsapása kemény küzdelmet hozott. Tyson, aki 15 évvel ezelőtt vívta legutóbbi hivatalos meccsét, fittebbnek tűnt és végig agresszíven támadta három éve még aktív riválisát, a vége azonban így is döntetlen lett.

A mérkőzést egy showműsor csúcspontjaként rendezték meg, és érdekesség, hogy a felek által viselt kesztyűk 12 unciásak voltak, szemben a profi ökölvívásban megszokott 10 unciásokkal. A fellépésért Tyson – a Yahoo értesülése szerint – 10 millió dollárt kapott (3 050 000 000 Forintnak felel meg), míg Jones garantált meccsdíja 3 millió volt (915 000 000 Forintnak felel meg). Ehhez jönnek még hozzá a fizetős tévék közvetítéséből befolyó pénzek.Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések