Hirdessen itt

Itt a Kelemen Kabátban legújabb dala! - Klippremier


Horváth Boldi sok vidám órát élt meg a Sztárban Sztár adásai alatt és a felkészülés közben is, ennek ellenére a most kialakult helyzet őt és zenekarát, a Kelemen Kabátban tagjait is elszomorítja, amit legújabb, slágergyanús dalukban is megfogalmaznak.


Az Együtt című dalban Boldi eleinte a helyzet kilátástalanságát ecseteli, de nem sokáig. A tőle megszokott pozitív gondolkodásmód hamar felülkerekedik benne és igyekszik a jót meglátni a rosszban:

– Ebben a dalban megfogalmaztuk azt a fájdalmat amit a jelenlegi helyzet miatt érzünk, valamint a lehetséges kiutat, miszerint egymás felé fordulva összefogva tudunk túllendülni az ilyen kihívásokon – mondta Boldi.



A Kelemen Kabátban története igazán könnyed dalokkal indult, de az elmúlt időszakban több komoly hangvételű slágerük is lett. Ezt a fajta sokszínűség jellemzi Boldi személyiségét is, aki pont ezért élvezte a TV2 showműsorának minden pillanatát, hiszen az adások alatt egyaránt voltak komoly, szomorú és vicces pillanatok is.

Az elmúlt évben a többi zenekarhoz hasonlóan sajnos a Kelemen Kabátban-nak is szinte alig volt koncertje, így Boldi annak is örült, hogy ebben a néhány hétben újra pöröghetett és ugyanolyan keményen dolgozhatott, mint amikor egy héten akár több fesztiválon is fellépnek, rendszeresen próbálnak, videoklipeket forgatnak, ráadásul jó lehetőségnek látta, hogy egy szélesebb közönség is megismerje őt. – Szerencsére az utóbbi években sok koncertünk volt, így akik ezekre eljöttek, már jól ismernek minket – mondta Boldi. – Sokan ismerik a rádiókból a slágereinket, de a szélesebb közönség számára a zenekarnak nem volt igazán arca, így nagyon örültem egy olyan lehetőségnek, ahol megmutathatom, ki is áll valójában a dalok mögött.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések