A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így készíti Lévai Anikó az unokáival a mézeskalácsot, ami adományozóknak készül - Videó!


Jószolgálati nagykövetként, Lévai Anikó minden évben bekapcsolódik az adományozóknak készülő mézeskalácsszívek készítésébe.


A miniszterelnök osztott meg egy videót a Facebook-oldalán, amin megmutatják, idén hogyan készíti el a mézeskalácsszíveket Lévai Anikó. Csak egy telefonhívás, és bárki segíthet a rászorulókon, a telefonszám: 1353

„Idén 25. alkalommal indítjuk adventi adománygyűjtésünket az Ökumenikus Segélyszervezettel. Mézeskalácsszívek sütünk, díszítünk, így köszönjük meg évek óta adományozóink támogatását. Ez az egyik legrégebbi hagyományunk, így indul minden évben a karácsonyi gyűjtésünk.

Ebben az évben azonban semmi sem olyan, mint ahogyan megszoktuk. Alkalmazkodtunk, így a hagyomány nem szakad meg, mi önkéntesek home office-ban készítjük a jól ismert mézeskalácsszíveket, és az üzenetünk is változatlan.

Kérjük, ha teheti csatlakozzon idén is az ünnepi összefogáshoz, hogy az Ökumenikus Segélyszervezet minél több rászorulónak tudjon segítséget nyújtani. Ezekben a mindannyiunk számára nehéz hónapokban se engedjük el a rászorulók kezét„ – kéri Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések