A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hevesi Kriszta csipkés fehérneműre vetkőzött: vadító képek születtek róla


Hevesi Kriszta megmutatta, hogy tudja, mitől döglik a légy!


Hevesi Kriszta az ország leghíresebb szexuálpszichológusa, és közkedvelt vendég a különböző beszélgetős műsorokban. Ám nemcsak szakmáját tekintve áll hozzá közel a szexualitás, a gardróbjában sem mellőzi a dögös darabokat.

Azt megszokhattuk tőle, hogy akármikor megjelenik egy nyilvános eseményen, leginkább az extravagáns és nőies vonalat képviseli. Legutóbb a 2020-as Glamour Women of The Year díjátadón mutatta meg, milyen jól állnak neki a feltűnő darabok. A gálán egy piros szettet viselt, amelyet Fink Evelin tervezett.

Szégyellősnek sem nevezhetjük, hiszen gyakran oszt meg magáról a közösségi médiában olyan felvételeket, melyeken bikiniben vagy lenge ruhákban látni. Most egy fotózás kedvéért dobta le a textilt, és bújt ebbe az átlátszó, csipkés bodyba.



Követőinek leesett az álla a vadító képek láttán, nem győzték dicsérni, milyen irigylésre méltóan jó formában van. Nem meglepő, hogy tökéletes az alakja, hiszen sokszor posztol izzasztó edzéseiről és a konditeremből.

Az arany kabátjában és a színében passzoló, hatalmas fém karkötőben sokak szerint a DC-képregények egyik hősnőjét, Wonder Womant idézte, a hasonlóságot pedig csak tetézte a szuperhősökre jellemző beállítás.



Nemcsak bombázó oldalát villantotta meg, egy nagyon különleges szerelést is magára öltött: Sipos Zsolt stylist segítségével esett a választása egy nem mindennapi darabra, amely olyan, mintha különböző újságok cikkeiből készült volna.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések