Hirdessen itt

Ha Baranyi fölállítja a fehérgyűlölet szobrát, le kell dönteni!


Baranyi Krisztina, Ferencváros balliberrált polgármestere egy rasszista, fehérgyűlölő, tömeggyilkosságok elkövetéséért felelős terrorszervezetnek, a Black Lives Matternek akar szobrot állítani a főváros IX. kerületében. Ez a fehérellenes fajgyűlölet szobra lesz – a mi Budapestünkön, a mi hazánkban. Nyilvánvaló provokációval állunk szemben, amit meg kell akadályozni. Ahogy nem állítható szobor az ÁVH-nak vagy az SS-nek, úgy a BLM nevű terrorszervezetnek sem. Ha a boszorkány a tiltakozások dacára mégis fölállítaná, akkor le kell dönteni (mármint a szobrot)! Írja vezető cikkében Pilhál Tamás a Pestisrácok.hu oldalon.


A Black Lives Matter, azaz a Fekete Életek Számítanak az elmúlt hónapokban az Egyesült Államok számos településén robbantott ki erőszakos zavargásokat, amelyek során az általuk felszított fehérellenes fajgyűlölet következtében több tucat fehér embert lincseltek meg, lőttek agyon szélsőbaloldali terroristák. Több százan megsérültek. Gyújtogattak, fosztogattak mindenfelé. Az általuk okozott anyagi kár dollármilliárdokban mérhető. Egyébként feketéket, latinókat is szép számmal meggyilkoltak, akik épp a boltjukat, autójukat, otthonukat próbálták védeni a BLM-es terroristáktól.

A zavargások mondvacsinált kiváltó oka egy George Floyd nevű visszaeső bűnöző halála volt, aki már a rendőri intézkedés előtt jelezte nem kap levegőt. Mint a boncoláskor kiderült: olyan drog volt a szervezetében, amely nagy mennyiségben szívelégtelenséget, fulladást okoz. A George Floyd nevű erőszakos bűnöző halálát tehát nem a rendőrök okozták, hanem a kábítószer. Ám a BLM-et és a szervezet mögött álló figurákat (Soros György és vidéke) mindez nem érdekelte: nekik kapóra jött a dolog egy jó kis faji polgárháborúhoz.

MI A BLM?

👉 A BLM egy fajelméletet hirdető, rasszista, fehérgyűlölő terrorszervezet.
👉 A BLM fanatikusai több tucat embert meggyilkoltak – tehát egy tömeggyilkos, emberellenes szektáról van szó.
👉 A BLM egyenlőséget hirdet, de valójában fehérek elleni fajgyűlöletet gerjeszt. Bolsevikok és nácik egyszerre.
👉 A BLM keretlegényei az elmúlt hónapokban ledöntötték az amerikai történelem, az amerikai demokrácia legnagyobb alakjainak szobrait. Ez is mutatja, hogy ők a demokrácia, a nyugati civilizáció ellenségei.
👉 A BLM-et minden normális, épeszű, demokratikus országban be kéne tiltani, fajgyűlölő tanaik hirdetőit bíróság elé kéne állítani és súlyosan megbüntetni.

Mert ahogyan egyetlen demokratikus állam sem szokta hagyni, hogy újraalapítsák a Ku-Klux-Klánt, az SS-t vagy éppen az ÁVH-t, ugyanúgy nem tűrhető el egy faji alapú megkülönböztetést propagáló terrorszervezet, a BLM létezése sem.

Baranyi Krisztina, a moslékellenzék ferencvárosi polgármestere ennek a bolsevista náci bandának akar most szobrot állítani a mi Budapestünkön, a mi hazánkban. Importálni próbál egy elmebeteg, szélsőséges, rasszista ideológiát Magyarországra. (Hasonlóan a Momentumhoz, amely külföldi tartótisztjei utasítására ugyanezzel próbálkozik már egy ideje.)

Úgy állítanák föl a fehérellenes fajgyűlölet szobrát, hogy Magyarországon

*  nem él számottevő fekete közösség,
*  hazánk nem vett részt a gyarmatosításban,
*  nem igázott le és fosztott ki afrikai, ázsiai országokat,
*  nem taszította rabságba feketék millióit (sőt, egyetlen feketét sem),
*  nem gazdagodott meg a rabszolgatartásból,
*  soha nem kezelte alacsonyabb rendű lényként a feketéket, mint mondjuk az Egyesült Államok a hatvanas, hetvenes évekig.

Legyen világos: Magyarországnak semmi köze a rabszolgasághoz, a feketék korábbi elnyomásához, az Egyesült Államokban tomboló rasszizmushoz. Nem a mi ügyünk. Semmi közünk hozzá, hogy az óceán túlpartján a korábbi, feketeellenes őrület mostanra átcsapott fehérellenes őrületbe – köszönhetően az Egyesült Államokban tobzódó sok-sok szélsőbaloldali, szélsőliberális Baranyi Krisztinának.

Van épp elég történelmi traumánk, nem igényeljük, hogy Magyarországra telepített, Gyuri bácsi fizetési listáján lévő provokátorok újabb koloncokat kössenek a nyakunkba! Aki Magyarországra be akarja hurcolni az Egyesült Államokban tenyésző BLM-rasszizmust, az közveszélyes őrült és gazember. Egyúttal súlyos nemzetbiztonsági kockázat, hiszen egy faji alapú megkülönböztetést hirdető terrorszervezetet népszerűsít, s ezzel közvetve a magyarországi fehérek ellen kelt gyűlöletet.


Bárkit, aki egy ilyen terrorista szektát nálunk népszerűsíteni próbál, szigorú hatósági megfigyelés alá kéne helyezni. Például úgy, ahogyan Németországban a jobboldali pártokat lakat alatt tartja az ottani titkosszolgálat. (Minden levegővételükről tud a Mutti.) Pedig azok egyszerű népi hímzőkörök a BLM-hez képest.

LEHETŐSÉGEK

Azoknak a ferencvárosiaknak, akik Baranyira szavaztak, most ideje lenne magukba szállni, hamut szórni a fejükre és elgondolkodni: hogy lehettek ennyire ostobák. Ha nem az ő bűnük lenne, tán sajnálnám is őket, hisz még négy évig szagolhatják a virágot, amit szakajtottak…

Három lehetőséget látok.

*  Az első, hogy Baranyi és helyi mamelukjai észhez térnek, és nem állítják föl a fehérellenes fajgyűlölet szobrát. Ez lenne a legjobb. Ám egyszersmind ez a legvalószínűtlenebb. Az ideológiailag fixált szélsőségesek ugyanis többnyire szociopaták, lepereg róluk a körülöttük élők véleménye, belátóképességük csekély.
*  A második, hogy Baranyiék kitartanak, de az illetékes kormányhivatal jogi úton megakadályozza a szoborállítást.
*  A harmadik, hogy Baranyiék – a tiltakozásokat semmibe véve – kitartanak, fölállítják a fehérgyűlölet szobrát. Ez esetben a demokratikus, ép erkölcsű, rasszizmust elutasító magyaroknak nem maradna más választásuk, mint – polgári engedetlenségi akcióban – haladéktalanul ledönteni azt.

A magyar közéletben nincs helye a fehér keresztényeket rémisztő képződménynek nevező Neandermüller Pétereknek. És Magyarországon nincs helye fehérellenes fajgyűlöletet hirdető szobroknak sem!

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések