Hirdessen itt

Gyászol a színházi világ: a koronavírus legyőzte Böröndi Tamást


Esztergályos Cecília megrendülten nyilatkozott: „Szentül hittem, hogy meggyógyul."


Egy emberként sokkolta az országot a legendás Böröndi Tamás halála. A Vidám Színpad 65 éves igazgatója vasárnap este hunyt el, halálát az AC News információ szerint koronavírus okozta. A Szomszédok és Sas kabaré sztárját imádott felesége Götz Anna, ikerlányai és 88 éves édesanyja mellett kollégái is gyászolják. Esztergályos Cecíliát évtizedek óta tartó barátság fűzte Böröndihez, akinek a sírás kerülgetett a hír hallatán.

– Csodálatos ember volt, nagy E-vel. Mindenkinek ott segített, aki hozzáfordult, legyen szó magánéletről, anyagiakról vagy csak egy őszinte beszélgetésről. Óriási veszteség, el nem tudom képzelni, hogyan lehetne tovább vinni azt a színházat, aminek ő és Straub Dezső a feje. Utoljára egy hónappal ezelőtt játszottam vele, álmomban sem hittem, hogy az lesz az utolsó előadásunk együtt– csuklott el a színésznő hangja. – Szeptember végén elkezdtük az évadot, és bár tudtam, hogy nincs jól, szentül hittem, hogy meggyógyul. A családot nagyon-nagyon sajnálom, legendás volt a szerelmük Annával, fájdalmasan kevés időt kaptak a sorstól. Hatalmas szeretetben nevelték Tamás ikerlányait és Anna ikreit, Emíliát és Bálintot is – mesélte a Kossuth-díjas sztár.

Köllő Babettet szintén sokként érte kollégája távozása.

– Végtelenül jó lelkű emberként emlékszem rá, akinek mindenkihez volt egy kedves szava. Ő nem csak az igazgatónk volt, de a barátunk is. Nem csak a színházban tartottuk a kapcsolatot, szeretettel látott minket a házában, jókat buliztunk, bográcsoztunk. Egyikünk sem gondolta, hogy nem jön ki ebből a betegségből, ugyanis négy hete volt már kórházban. Van egy közös Facebook-csoportunk a társulattal, ahol minden nap beszélgettünk róla, küldtük az energiát, és hittük, hogy hamarosan újra találkozunk. Fel sem merült bennünk, hogy másként történhet – mondta elcsukló hangon a színésznő.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések