Hirdessen itt

Garázdaság és rongálás miatt emelhetnek vádat a baloldali véleményvezér, Lengyel László ellen


Garázdaság és rongálás miatt emelhet vádat Lengyel László baloldali megmondóember ellen az ügyészség – tudta meg a PestiSrácok.hu. A politológus-közgazdászt tavaly decemberben vették elő a rendőrök, mert a gyanú szerint  egy parkolási vitát követően megrongálta egy férfi autóját Budapesten. Lengyel legutóbb a borsodi választást követően került a hírekbe, amikor a Klubrádió műsorában gyalázta a Fideszre szavazókat, kijelentve, hogy csak a legnyomorultabbak szavaznak a kormánypártra.


Befejeződött a nyomozás rendőrségi része és már az ügyészségen vannak Lengyel László baloldali megmondóember büntetőügyének iratai, így, ha a vádhatóság is úgy dönt, hamarosan vádat emelhetnek a véleményvezér ellen – értesült a PestiSrácok.hu. A Fővárosi Főügyészség a megkeresésre, név nélkül annyit közölt, hogy a PS által kérdezett ügyben
 "a rendőrség az iratokat megküldte a Budapesti II. és III. kerületi Ügyészségnek az érdemi ügyészi döntés meghozatala céljából".


Ahogy arról korábban beszámolt a PS, a baloldali politológust, közgazdászt, a Pénzügykutató Zrt. elnök-vezérigazgatóját tavaly decemberben gyanúsították meg rongálással és garázdasággal, mert a gyanú szerint egy parkolási vitát követően megrongálta egy férfi autóját a II. kerületben. Lengyel László legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy a Klubrádió műsorában gyalázta a Fideszre szavazókat a borsodi időközi választást követően, miután a Fidesz jelöltje megverte az összellenzék által támogatott antiszemita Bíró Lászlót.

Ezzel kapcsolatban kijelentette, hogy szerinte csak a legnyomorultabbak szavaznak a Fideszre.

Az, amit a kormány a városoknak próbál nyújtani, az nulla, a szomorúbb, hogy amit az ellenzék a falvaknak nyújt, programban, gondolkodásban, hogy mi a jövőjük, az is nulla. Furcsa dolog, hogy a legnyomorultabbak szavaznak a Fideszre, csak onnan remélnek anyagiakat, az ellenzéktől egyáltalán nem remélnek semmit

– mondta a politológus.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések