A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

FeGyőr ötletel: A kormány adassa be magának először az orosz vakcinát


A Momentum elnöke az uniós jóváhagyást is hiányolja.


Facebook-videót tett közzé Fekete-Győr András, a Momentum elnöke – írta meg a HVG. Ebben többek között felszólítja a kormány tagjait, hogy amennyiben orosz vakcinát próbálnának behozni, és ahhoz nincs uniós jóváhagyás, akkor először maguknak adassák be.

Szélmalomharc Soros Györggyel?

A pártelnök beszél arról, hogy ma már többen halnak meg Magyarországon lakosságarányosan, mint a régióban, és a járvány súlyosbodása közepette Orbán Viktor szélmalomharcot vív Soros Györggyel, a migránsokkal vagy éppen az Európai Uniót zsarolja. Azt mondja, a miniszterelnöknek „az a legfontosabb, hogy tovább lophassa az uniós pénzeket, és ezért hajlandó bedönteni az EU költségvetését is.”

Lélegeztetőgépek, focimeccsek

Lélegeztetőgépben világelsők vagyunk, és pofátlanságban is, mert sehol máshol nem lopott kormány lélegeztetőgépek árából – mondja Fekete-Győr, és eközben pszichiáterek dolgoznak Covid-osztályokon. Felsorolja a védekezés ellentmondásait, például a nagy nézettségű focimeccsek megtartását és a korlátozások halogatását. A Momentum „normális tájékoztatást” kér a vakcina ügyében, például hogy csatlakozott-e a kormány a Pfizer–BioNTech uniós szerződéséhez. Ezenfelül több tesztelést szorgalmaznak, valamint azt, hogy a családjukhoz látogatók ingyen teszteltethessék magukat.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések