A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ez nagyon hideg lesz, mínusz 9 fokkal csap le a hózápor


Már a hét utolsó munkanapján is előfordulhat havaseső, hózápor az országban.


Komoly lehűlés jósolnak a meteorológusok az Országos Meteorológiai Intézet oldalán.

Pénteken napközben északnyugat, észak felől általában gyorsan csökken a felhőzet, és megszűnik a csapadék, de a délkeleti tájakon, valamint helyenként a középső országrészben is estig még sok maradhat a felhő, ezeken a tájakon délután néhol eső, zápor előfordulhat. A hegyekben havaseső-zápor, esetleg hózápor is lehet. Az északi szél többfelé megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között valószínű. Késő estére -3 és +5 fok közé hűl le a levegő.

Szombatra csökken a felhőzet, országszerte kiderül az ég. Késő estére mindenütt megszűnik a csapadék. A középső területeket leszámítva sokfelé lehetnek élénk széllökések, hajnalig a legtöbb helyen veszít erejéből a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és -5 fok között alakul, de a fagyzugos részeken -6, -9 fokot is mérhetnek.

Vasárnap hajnali ködfoltok feloszlását követően hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, majd a délutáni, esti órákban egyre több, egyre vastagabb fátyolfelhő érkezik. Csapadék nem valószínű. A déli, délnyugati szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között alakul.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések