A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Emlékeznek még a nőre, aki bedrogozva gázolt el egy bácsit Zuglóban, majd elmenekült? – Itt az újabb ügye


Komoly felháborodást váltott ki annak idején annak a nőnek az ügye, aki drog hatása alatt vezetett, elgázolt egy idős bácsit Zuglóban, majd – az autóját hátrahagyva – villamossal próbált menekülni? Most megint elítélték.


Az üzletasszony, T. K. Petra ügyében, aki még 2016-ban gázolt drog hatása alatt, már ítélet is született, első- és másodfokon is: öt és fél év. Még javában zajlott ez az eljárás, amikor 2019-ben a nő ismét drog hatása alatt ült kocsiba, a rendőrök pedig megállították. Most ez utóbbi ügyben született ítélet, 1 év 2 hónap letöltendő fogházat kapott.

Az ügyészség közleménye szerint a nő kábítószer hatása alatt vezetett, miközben büntetőeljárás folyt ellene.

A vádirat szerint a 29 éves nő – aki ellen eközben a 2016-os gázolás miatt már folyt a másodfokú eljárás – 2019 szeptemberében többféle kábítószert és pszichotróp anyagot szerzett meg csekély mennyiségben, amelynek egy részét elfogyasztotta. A nő 2019. szeptember 10-én a kora délutáni órákban ezeknek a szereknek a hatása alatt a XIV. kerületben, a Pillangó utcában gépkocsit vezetett, amikor rendőrök állították meg.

A vád végül bódult állapotban elkövetett járművezetés és kábítószer birtoklásának vétsége lett. A nő az előkészítő ülésen beismerte bűnösségét, lemondott a tárgyaláshoz fűződő jogáról. Ezért őt a bíróság – az ügyészségi indítványnak megfelelően – 1 év 2 hónap fogházbüntetésre ítélte, véglegesen eltiltotta a járművezetéstől, illetve 2 évre a közügyek gyakorlásától.

Az ítélet nem jogerős, mivel bár azt az ügyész tudomásul vette, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések