A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Donáth Anna tegnap is leírta, hogy le kell váltani a Fideszt


A notórius hazudozó, momentumos idegen érdekeket szolgáló ügynök, Donáth Anna tegnap is leírta, hogy le kell váltani a Fideszt:


„KORONAVÍRUS: EMBERSÉGES ÉS IGAZSÁGOS VÁLSÁGKEZELÉSRE VAN SZÜKSÉG!

A kormány az elmúlt hetekben bizonyította, hogy képtelen a járványkezelésre, képtelen igazságos és emberséges szabályokat alkotni. Akármilyen súlyos is a járvány okozta szociális és gazdasági válsághelyzet, a Fidesz és strómanjai nem járhatnak rosszul, a tisztességes magyar emberek pedig nem járhatnak jól.

1., Kiderült, hogy az ingyenes internet lehetőségéből leginkább a rászoruló családok maradnak ki, mert sok helyen nincs vezetékes internet, a mobilinternetről pedig nincs szó a rendeletben.

2., Kiderült, hogy miközben 11,5 milliárd forintba került a koronavírusos nemzeti konzultáció, nem érkezett meg időben a plusztámogatás a hátrányos helyzetű településeken dolgozó tízezer pedagógushoz.

3., Kiderült, hogy az álláskeresési járadékot az állam késve, vagy egyáltalán nem hajlandó fizetni azoknak, akiknek járna.

4., Kiderült, hogy miközben minden szórakozóhely bezárt, a fideszes strómanok kaszinói nyitva maradhattak.

5., Kiderült, hogy a kormány a szabadtéri ételosztást is teljesen betiltotta, holott az Ökumenikus Segélyszervezet már jelezte, a járvány miatt egyre többen kérnek tőlük segítséget.

A Fideszt le kell váltanunk, hogy egy igazságos, emberséges és biztonságos országot építsünk. Egy országot, ahol a kormány egy egészségügyi, szociális és gazdasági válsághelyzet idején nem saját hatalmának kiterjesztésén és saját gazdagodásán dolgozik, hanem az emberéletek megóvásán."


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések