A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Curtis balhéjának a másik oldala: Megpróbálta felemelni és a nyakát is megfogta a játékosunknak


Az ISSIMO SE elnöke szerint erős pontatlanságokat nyilatkozott a pályán történt dulakodásról Curtis.


A Bors azután kereste meg az Issimo budapesti Futsal Klub elnökét, hogy az Újpest Futsal Klub elleni mérkőzésen elszabadultak az indulatok, miután Curtis dulakodásba keveredett.

„A mérkőzésen fej fej mellett haladt a két csapat, nyilván mindketten győzni akartunk. Aztán egy összecsapás után az egyik fiatal csapattársunkat a tettlegesség határát súrolva megfenyegették, Curtis pedig azonnal a védelmére kelt. Dulakodni kezdtek, de sikerült őket szétválasztanom! Mindkét játékos piros lapot kapott, hozzáteszem, teljesen jogosan! Attila kiállt társa mellett!„ – mesélte a történtek után a Blikknek Óvádi László az Újpest Futsal Klub alelnöke.

Curtis a lapnak azt nyilatkozta, csapatának az egyik sora csak fiatal játékosokból áll, ők mind tizenéves fiatalok.

„Az ellenfél csapatból pedig egy idősebb csávó elkezdte rángatni a csapattársamat, én meg odamentem és megvédtem a kisfiút, ennyi történt!„ – kezdte a rapper.

”Nem ütöttem meg senkit, csak arrébb löktem és kicsit megrángattam az ellenfél játékosát, hogy tudja hol a helye! De tényleg, ezek tizen- öt-hat-hét éves gyerekek és odajön egy idősebb csávó, aki elkezdi rángatni, meg ütögetni a kisfiút?! Hogy képzeli ezt?! Egyszerűen nem hagyhattam!„ – mesélte Attila.

Most a Borsnak szólalt meg Lengyel Iván, aki már egészen másként számolt be a történtekről.

„Személyesen nem voltam ott a meccsen, az érintett játékos és a kollégám mesélte, hogy a Blikkben erős pontatlanságokat nyilatkozott Curtis” – kezdte az ISSIMO SE elnöke. „Az Újpest játékosa lökte ki a pályáról a miénket, aki erre meglökte a 24 éves ellenfelet. A mi játékosunk húszéves, így nem lehet igaz az az állítás, hogy egy fiatalabb játékos védelmére kelt Attila, hiszen nekiment egy nála 11 évvel fiatalabb fiúnak. Megpróbálta felemelni és a nyakát is megfogta, majd amikor a bíró kiállította és piros lapot adott neki, a rapper kiütötte azt a bíró kezéből. A rapper elmondásaival ellentétben bocsánatkérés sem történt, ráadásul az Issimo játékosát nem állították ki, csak sárga lapot kapott„ – tette hozzá a szakember.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések