A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brutális izmokat villantott a Thor szupersztárja


Kollégája már aggódik a színészért, zavarba ejti az alakja, míg mások nem győznek gratulálni neki.


A Thor első része óta az egész világ tudja, hogy az ausztrál Chris Hemsworthnek nincs oka szégyenkezni, kigyúrt testét nem egy sportoló is megirigyelné. Most azonban olyan képet osztott meg magáról, amitől mindenkinek leesett az álla.

Hemsworth nem csak feszülő izmait mutatta meg, hanem azt is, hogy a humorért sem kell a szomszédba mennie. A kép felirata szerint ugyanis éppen „csalónapot” tartott, azaz szünetet iktatott be az edzésekkel töltött napok közé. „Úgy döntöttem, egy extra nagy fánkkal kényeztetem magam, de Istenemre, ez nagyon nehéz!” – írta az ausztrál színész, aki legismertebb szerepében egy félistent formál meg.



A poszt alá özönlöttek a gratuláló és álmélkodó üzenetek, azonban volt, aki aggodalmának adott hangot.

„Hé, haver! Most szólt az edzőm, hogy le kéne állnod a gyúrással, mert ugye ugyanabban a filmben fogunk szerepelni, meg minden, és nem akarja, hogy így odaálljak melléd, ha te így nézel ki, szóval arra lenne szükségem, hogy nagyon gyorsan felszedj 11 kilót, köszi!” – kommentelte Chris Pratt, aki Űrlordként társul Hemsworth Thorjához a filmsorozat 4. részében.

Hemsworth azonban nem hagyta megválaszolatlanul barátja kérését: „Ne aggódj, haver, majd mindketten használjuk azt a csinos filtert, amit erre a képre is feltettem. Az a neve, hogy Instarongy” – viccelődött a színész.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések