Hirdessen itt

Böjte Csaba is megfertőződött


A ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, a Facebook-oldalán jelentette be a hírt.


Böjte Csabát szomorúság tölti el, hogy elkapta a kórt, sajnos a fertőzés miatt most nem mehet emberek közé, így szentmiséket sem tud tartani.

„Megvolt a koronavírus teszt és sajnos pozitív lett az eredmény! Ez a pozitív teszt azt mutatja, hogy nem csak a külvilágban, de már az én szervezetemben is konfliktus, háború zajlik!

Ezt a csetepatét én úgy érzékelem, hogy sokat köhécselek, fáradtabb vagyok és főleg nem mehetek az emberek közé, nem tarthatok szentmisét, valószínű, hogy nem is tudnék egy órácskát beszélni köhögés nélkül…” – mesélte.

„2016 őszén tartottam egy sorozatot az áldott békéről. Kollégáimat megkérem, hogy ezeket az elmélkedéseket adják közre esténként 18.00 órától, és ígérem, ha Isten segít újból elkezdjük a közös élő imádkozást is!

Addig imádkozzunk, – ahogy lehet, külön-külön – hogy béke legyen a testünkben, a családjainkban, a munkahelyeken, a népek, nemzetek között, e gyönyörű nagyvilágban! Imádkozzunk, hogy mi emberek békében tudjunk élni Teremtőnkkel, egymással, és e földön élő növényekkel, állatokkal, minden teremtménnyel!

Karácsonyra a béke ünnepére készülünk, teremtünk békét magunkban és világunkban!” – mondta Böjte Csaba.

Megvolt a koronavírus teszt és sajnos pozitív lett az eredmény! Ez a pozitív teszt azt mutatja, hogy nem csak a...

Közzétette: Böjte Csaba – 2020. november 16., hétfő


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések