A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bestiális szexragadozó, lelkileg sérült gyereklányok voltak a kedvencei az ördögi DJ-nek


Jimmy Savile haláláig büntetlenül kínozta áldozatait a hírnév álarca alatt.


A Nagy-Britannia legszörnyűbb szexuális ragadozójaként kikiáltott pedofil DJ évtizedeken át, sztársága és a jótékonyság álcáját kihasználva számtalan kislányt erőszakolt meg vagy bántalmazott szexuálisan.

A rém olyan sikeresen űzte ördögi pályafutását, hogy nagylelkűségért a királynő még lovaggá is ütötte, és több évtizeden át tartó rémtetteire csak halála után derült fény.

A Discovery Faking It angol műsorában a DJ által gyereklányként szexuálisan rendszeresen bántalmazott Kat Ward arcát felvállalva részletesen beszámolt azokról az irtózatos abúzusokról, amelyeket a szexragadozó egy bántalmazott kislányoknak létesített internátusban követett el.

„Olyan volt, mint egy cukros bácsi. A lányok viszont lelkileg annyira meggyötörtek és sebzettek voltak, hogy a kedvesség és jóságosság álarcát öltve Savil könnyűszerrel becserkészhette őket” – idézte fel a rettenetes emlékeket Kate Ward.

Amikor a pedofil Savil 84 éves korában meghalt, a szigetországban hirtelen szárnyra kaptak azok a szörnyű hírek, amelyeket a megfélemlített és bántalmazott áldozatok immár képesek voltak kimondani. A történetek hitelessége sajnos hamarosan beigazolódott, és az is kiderült, hogy néhány magas pozícióban lévő személy tudott Savil pedofil működéséről, ám szemet hunytak felette.

A Scotland Yard különleges aktát nyitott az ügynek, és a nyomozás során több régi médiaszemélyiséget is letartóztatott, akiket szexuális bűncselekményekkel vádoltak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések