A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Baranyi Krisztina a rendkívüli jogrendet kihasználva megszorítócsomaggal sokkolja a ferencvárosiakat


Ferencváros balliberális polgármestere a rendkívüli jogrendet kihasználva adókat emel és megsarcolja a kerületében élőket. Baranyi Krisztina november 25-én egyszemélyben döntött arról, hogy megemeli az építmény- és a telekadót. A balliberális megszorítócsomag plusz terhet ró a gépjárműtulajdonosokra is, a parkolási engedélyek díját pedig a hatszorosára emeli a népnyúzó városvezetés.


Felháborító, hogy Baranyi Krisztina, Ferencváros baloldali  polgármestere a rendkívüli jogrendet arra használja, hogy adókat emeljen és megsarcolja a kerületi családokat. Baranyi Krisztina november 25-én egyszemélyben döntött arról, hogy megemeli az építmény- és a telekadót, amelytől a ferencvárosi baloldali városvezetés több mint 210 millió forint bevételt remél


— világított rá a helyi Fidesz, példák sorával igazolva azt, hogy a balliberálisoktól igen távol áll a szociális érzékenység, hiszen a járvány idején ahelyett, hogy segítő kezet nyújtanának a kerületben élőknek, folyton plusz terheket tesznek a vállukra. A közleményből kiderül, hogy Ferencváros baloldali polgármestere a kerületi gépjárműtulajdonosokat is megsarcolja: rájuk autónként 10 ezer forintos pluszterhet ró. Az éves parkolási engedély díját ugyanis 2 ezer forintról a hatszorosára, 12 ezer forintra emelte, annak érvényességi idejét ráadásul két hónappal lerövidítette.

MEGSZOKOTT BALOLDALI RECEPT A MEGSZORÍTÁS

Teszi Baranyi Krisztina mindezt akkor, amikor az embereknek nem újabb terhekre, hanem éppen segítségre lenne szükségük. Míg a kormány a családokat, vállalkozásokat, munkahelyeket védő intézkedéseket hoz nap mint nap, addig a baloldal a megszokott receptjét alkalmazza: a megszorításokat


— hívta fel rá a figyelmet a ferencvárosi Fidesz.

Felszólítjuk Baranyi Krisztinát, hogy fejezze be ferencvárosiak sanyargatását, és vonja vissza az adóemelésekről és az éves parkolási hozzájárulás díjának emeléséről szóló rendeleteket!


—  olvasható a nagyobbik kormánypárt helyi szervezetének szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések