Hirdessen itt

Balázs Fecót mélyaltatásban tartják az orvosok


Megszólalt a zenész barátja Dj Dominique, aki többek között elmondta, hogy Balázs Fecó már múlthét szombat óta kórházban van.


Mint arról korábban mi is beszámoltunk, az énekes koronavírus miatt került kórházba. A helyzetet bonyolítja, hogy Balázs Fecó korábban több alkalommal is komoly szívműtéten esett át.

A zenész állapotáról Dj Dominique számolt be a Ripostnak.

„Most mélyaltatásban tartják az orvosok, lélegeztetőgépen van. A hétvégén, szombaton került kórházba, még beszéltem is vele aznap, de csak annyit mondott, hogy elkapta a koronavírust, pozitív lett a tesztje. Utána már a felesége hívott fel, hogy romlott az állapota” – mondta a lapnak Dj Dominique, aki hozzátette, megállás nélkül csörög a mobilja, mindenki a Kossuth-díjas énekes állapotáról érdeklődik, ami érthető, tekintve, hogy életkora és korábbi szívműtétei miatt Fecó a veszélyeztetett kategóriába tartozik.

A legendás énekes most óriási harcot vív a vírussal. Mindenki aggódik érte, gyógyulásért egy emberként szorít az egész ország!

„Mindenki hív, és tényleg nagy az aggodalom. Megállás nélkül csörög a telefonom. Jó érzés, hogy ennyien gondolnak rá, szorítsunk érte” – tette hozzá.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések