Hirdessen itt

Azzal zsarolta a 24 éves prostituált a gyöngyösi idős asztalost, hogy kiskorú és terhes tőle


Közel egy éven keresztül zsarolt egy gyöngyösi pár egy helyi asztalost. Előbb azt mondták neki, hogy amikor a nő lefeküdt a férfival, intim fotók készült, amelyeket el fognak vinni a férfi feleségének. Aztán azt hazudták, hogy a 24 éves nő kiskorú, és teherbe esett a férfitól. Később meg is lopták. Több, mint fél milliót csaltak ki így tőle, mielőtt elfogták őket.


A 24 éves nő évek óta dolgozott prostituáltként Gyöngyös határában, nem messze onnan, ahol a nyugdíjas asztalos dolgozott. A férfi többször lefeküdt a nővel a műhelyében, a szexért persze fizetett.

Az egyik aktus után a nő elment a férfihoz a mindössze 20 éves élettársával, és azt mondták, hogy az együttlétekről titokban felvételek készültek, amelyeket oda fognak adni a férfi feleségének, ha nem fizet nekik 70.000 Ft-ot.

A megzsarolt asztalos kifizette a pénzt, melyért kapott egy memóriakártyát, amelyet anélkül, hogy megnézte volna, hogy mi van rajta, rögtön megsemmisített.

A zsarolás-sorozat azonban csak ekkor kezdődött.

Nem sokkal később azt hazudták, hogy

a nő kiskorú, és teherbe esett a 70 éves férfitól, ezért terhesség megszakításra lesz szükség. Erre 200 ezer forintot vettek el tőle.

Később már azzal fenyegették, hogy felgyújtják a műhelyét, ha nem kapnak pénzt.

Összesen 580.000 forintot csaltak ki a férfitól. Ezen felül még az elektromos csavarhúzóját is ellopták, amelyet később, „megtalálói díj" fejében kaphatott csak vissza. Ugyanezt ezt a csavarhúzót még egyszer ellopták, majd eladták neki.

A pár egyelőre mindent tagad.

Ha mindent beismernek, a nőt négy, párját négy és fél év börtönre ítélik.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések