A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A jobbikos Bráner Koloman Hitlerezve és Sztálinozva mocskolja Orbán Viktort egy osztrák lapban


Brenner Koloman ismét bebizonyította, hogy méltatlan rá, hogy bármilyen tisztséget is betöltsön a Magyar Országgyűlésben. A Die Presse-nek nyilatkozott.


A Jobbik politikusa egy osztrák napilapban Magyarország ellen szítja az indulatokat, valamint nyíltan Brüsszel és a zsarolók pártjára áll.

Csatlakozva ezzel ahhoz a bevándorláspárti Soros-kórushoz, amely a viták és a párbeszéd helyett példátlan retorziókat követel hazánkkal és Lengyelországgal szemben, amiért azok következetesen a nemzeti érdekek mentén politizálnak.

Az egykoron a német szélsőjobboldallal is kiváló kapcsolatokat ápoló Brenner egészen odáig süllyedt, hogy a magyar miniszterelnököt Hitlerrel is párhuzamba vonta, mondván, tárgyalás helyett „a hatalom nyelvén” kell megnyilvánulnia velünk szemben is Brüsszelnek.

A jobbikos politikus múltbéli példaként hozza fel Jaltát, ahol a demokratikus politikusok a Népszövetség idején Sztálinnal, vagy még azt megelőzően Hitlerrel tárgyaltak, azt feltételezték, hogy a szemben ülő pontosan úgy gondolkodik és cselekszik, mint ők.

Brenner szerint: Orbán ravasz és agresszív politikus, aki uniós forrásokat és politikai hatalmat használ családja és saját maga, valamint saját oligarchái gazdagítására.

️️Brenner Koloman ismét bebizonyította, hogy méltatlan rá, hogy bármilyen tisztséget is betöltsön a Magyar...

Közzétette: Barcza Attila – 2020. november 20., péntek


Hozzátette a hazaáruló:

Amint azt az összes ellenzéki párt közös nyilatkozata kimondta: Nem azért győztük le a kommunista egypártrendszert, és csatlakoztunk az európai értékközösséghez – ahogyan a magyar állam alapítója, Szent István alatt tettük –, hogy egy korrupt és autokratikus rendszer túszul ejthesse mind az EU-t, mind pedig Magyarország polgárait, akiket mindeközben megfosztanak jogaiktól és a nekik járó támogatásoktól.


Mindezt egy világjárvány idején. Igazi libernyák tempó.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések