A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

2021-ben is Budapest lesz az MTV EMA díjátadó házigazdája


Fantasztikus lehetőség, hogy egymás után kétszer lehet Magyarország az MTV Europe Music Awards (EMA) házigazdája, a vasárnapi virtuális esemény után ugyanis jövőre élő show helyszíne lehet a magyar főváros - mondta a közmédiának a kormányszóvivő hétfőn.


Szentkirályi Alexandra kiemelte: egyedülálló lehetőség volt Magyarországnak, hogy az első lehetett a régióban, amely megrendezhette ezt a zenei díjátadót, amelyet az egyik legrangosabbként tartanak számon.

Bár idén ez virtuálisan valósult meg a pandémia miatt, ennek ellenére nagy lehetőséget jelentett a hazai turizmus talpon tartása és az újraindulásakor a megsegítése érdekében, hiszen sok százmillió emberhez juthattak el azok a képek, amelyek között Budapest több helyszíne mellett Veszprém és Esztergom is látható volt - mondta.

A vasárnapi zenei díjátadón hivatalosan bejelentették, hogy az MTV EMA házigazdája 2021-ben ismét Budapest lesz. A jövő évi show már élőben jelentkezik, így világsztárok, influenszerek kíséretében kerülhet Magyarország a zenei világ középpontjába. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések