A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ügyészség előtt az egyéves kislányát vízbe fojtó budapesti nő


A budapesti nyomozók befejezték annak a nőnek az ügyét, aki vízbe fojtotta kislányát, majd feladta magát a rendőrségen - írta honlapján a rendőrség.

A gyilkosság idén április 5-én történt. A nő, a 38 éves P. Orsolya bement a rendőrségre, és elmondta, hogy a Havanna utcai lakásában előző nap megölte egyéves kislányát.

A rendőrök a XVIII. kerületi lakásban megtalálták a gyermek holttestét. A nőt a rendőrök a BRFK Központi Panaszirodáján elfogták. A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy P. Orsolya a fürdőkádban vízbe fojtotta a gyermeket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztályának nyomozói a nőt 2020. április 5-én emberölés bűntett miatt őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki, amely során beismerte a bűncselekmény elkövetését. P. Orsolya azóta letartóztatásban van.

A rendőrök befejezték a tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés ügyében a nyomozást, az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek. 


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések